Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA TÉ QUATRE NOUS SOCIS... A L'ARGENTINA!

Són de la família Vasco, a Buenos Aires

Soci d'Argentina

L'interès per l'Europa traspassa totes les fronteres imaginables. Aquest estiu, coincidint amb la nova campanya de captació de socis, el club escapulat ha incorporat quatre noves altes al seu fitxer... procedents d'Argentina!. Es tracta de Juan Vasco, advocat de Buenos Aires, i els seus tres fills. Amb els números 1.074, 1.075, 1.076 i 1.077, aquesta família, d'arrel catalana, internacionalitza encara més l'entitat gracienca, que està creixent en socis aquest agost.

La història de la família Vasco és força peculiar. En Juan fa 25 anys que viu a l'Argentina, on fa d'advocat i és professor a la Universidad de Buenos Aires. El nou soci escapulat explica que es va fer europeista després del desempat de Copa del Rei a Mestalla contra el 'Zaragoza de los cinco magníficos', a la dècada dels 60. En una època anterior ja va ser soci del club, donant-se d'alta la temporada 78/79. Després de fer la mili, li va sorgir un treball temporal a Argentina, país que s'ha convertit en la seva vida fins avui.

Segons explica en Juan, seguir a l'Europa des de llavors, a la distància i fins l'aparició d'internet ,no va ser gens fàcil. Des de l'existència de la web oficial, ens comenta que és la primera pàgina que obre cada dia. El cas de la família Vasco o el de la 'Penya Maastricht' de l'Europa a Holanda, són demostracions que no cal ser un equip de Champions per despertar passions més enllà de les pròpies fronteres. L'Europa és un equip internacional, de fet, ja ho diu el nom.

 

JUAN VASCO AMB LA SAMARRETA DE L'EUROPA A BUENOS AIRES

Socis a Argentina

 

 




acidH TEB FederacioAcell