Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

#GRÀCIESDELMÀS

Un agraïment a Twitter que té premi

El Club

Aquest dijous al vespre el capità del Club Esportiu Europa, Àlex Delmàs, ha reunit la família escapulada i els mitjans que s'han volgut apropar al Nou Sardenya per comunicar la seva retirada del món del futbol. Delmàs, de 35 anys, i símbol de l'europeisme després de lluir la samarreta escapulada set cursos i d'actuar com a capità exemplar dins i fora del camp, penja les botes amb la fita d'aquest curs encara al record, amb la disputa d'un 'play-off' d'ascens a Segona B després d'anys sense premi.

D'acord amb el jugador i el club, el portal tercera.cat proposa un homenatge a Àlex Delmàs amb premi. El capità va fer entrega al seu director, Roger Sánchez, d'una samarreta del CE Europa amb el seu dorsal, el '10', per a que sigui regalada, amb dedicatòria inclosa un cop tinguem guanyador, entre els seguidors d'aquest portal web que informa exclusivament de la categoria on milita l'Europa.

Entre tots aquells que envieu un missatge d'agraïment al capità Delmàs, a Twitter, amb l'etiqueta #GràciesDelmàs, des d'ara mateix fins les 23:59 hores del proper dimecres 19 de juny, el portal tercera.cat sortejarà la samarreta. Un cop tinguem guanyador o guanyadora, portal web i club muntaran una trobada amb Àlex Delmàs per fer la dedicatòria i entrega del premi escapulat.

acidH TEB FederacioAcell