Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA SÒCIA MÉS JOVE DEL CLUB

Queralt Vidal ja és una escapulada més

La família de socis del CE Europa s'amplia una miqueta més. L'abonada més jove de l'entitat té només 10 dies de vida i, tot i que encara no ho sap, segueix un llinatge d'europeistes il·lustres. Queralt Vidal, inscrita a les oficines del club ahir dimecres a la tarda amb el número de sòcia 694, ja és una més de nosaltres i de ben segur que el seu pare s'encarregarà de guardar a l'hemeroteca aquest article.

Diem això perquè la Queralt és filla d'en Xavier Vidal i la Núria Papiol. En Xavier, soci europeista i directiu de la penya Torcida Escapulada, és també l'historiador oficial del departament de premsa del club i de ceeuropa.cat. Agafant el relleu del seu pare, les dades que la família Vidal Buyé tenia recolipades sobre l'antiga història de l'entitat gracienca van formar un imprescindible i impagable material per completar el llibre 'Història d'un històric' que el també documentador i mític exdelegat i exdirectiu, Ramon Vergés, va publicar pel Centenari de l'Europa.

Una samarreta amb dedicatòria

La vida de la Queralt, nascuda el passat 19 d'agost a Barcelona, va estar marcada des del primer moment pel blau escapulari. Vestint el seu petit bressol hi havia des de les primeres hores inicials, una samarreta amb el seu nom a l'esquena i el dorsal 10. El número del mític capità Àlex Delmàs, qui va signar la samarreta i va dedicar un autògraf personalitzat a la recent arribada criatura. No només d'aquest regal personalitzat va gaudir la sòcia més jove del club, sinó també d'un xumet exclusiu i, fins ara únic al món, amb l'escut del club i el seu nom serigrafiats.

No sabem si, quan sigui més gran, Queralt Vidal seguirà amb l'herència informativa i documental que el seu pare i el seu avi li deixaran -un tresor de valor sentimental incalculable en clau europeista-, però segur que recordarà que, almenys un dia, va ser protagonista dins el club. 

El Club
La Queralt a les poques hores de vida. La sòcia més jove de l'entitat

El Club
El xumet exclusiu de la nova integrant de la família escapulada
 
El Club
Dedicatòria d'Àlex Delmàs sobre la primera samarreta de la Queralt
 

acidH TEB FederacioAcell