Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VISCA CATALUNYA!

El CE Europa present als actes de la Diada

Com és tradició de caràcter històric dins l'entitat escapulada, el CE Europa ha estat present als actes de la Diada Nacional de Catalunya, principalment a l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova. L'entitat ha depositat la clàssica representació floral amb els colors i el nom del club a peus del monument en un acte on els jugadors i tècnics dels equips prebenjamins de l'entitat han tingut el protagonisme d'enguany.

Acompanyats de pares, familiars i alguns socis, l'Europa ha estat un any més amb els clubs esportius catalans (i també del #futbolcat modest) que se sumen tradicionalment a aquest acte simbòlic. A nivell de representació institucional, l'entitat ha estat encapçalada pel president, Guillaume de Bode i el president de la Fundació, Joan Josep Isern. A l'entrega també s'ha sumat la regidora d'esports de l'Ajuntament de Gràcia.

Desorganització total de l'acte

Enguany, l'acte d'ofrena floral de la Diada s'ha convertit en un maldecap per les entitats més modestes, aquelles que fan cua, sense preferències, per entregar les seves flors. A diferència d'altres edicions, cap membre organitzador ni de seguretat ha filtrat els temps i moments d'entrada i sortida a la placeta del monument, fet que ha provocat col·lapses, poca mobilitat per fer l'ofrena, una dedicació o les fotos de rigor així com una espera lenta -i castigada enguany sota la pluja- que ha fet que les entitats hagin esperat més de dues hores i mitja de promig per realitzar l'ofrena.

Aquesta desorganització, que ha anat creixent al llarg dels darrers anys en un acte cada vegada menys popular i més fred, ha despertat veus entre les entitats presents a la cua sobre el replantejament del tipus d'acte simbòlic que aquestes podrien realitzar l'any que ve. En el cas concret de l'Europa, l'entitat ha esperat el seu torn des de les 09:15 hores a les 12:02 del migdia per un moment de protagonisme d'un minut just.

El Club

El Club

El Club

El Club

 

acidH TEB FederacioAcell