Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'ACORD PER A SOCIS ARRIBA TAMBÉ AMB EL CERDANYOLA

Entrades a 5€ pels abonats dels clubs

La proposta que aquests dies ha impulsat l'Europa va afegint acords. Si amb la Montañesa es va decidir posar entrades a 5 euros pels socis visitants, aquest conveni té lloc ara també amb el Cerdanyola. Els socis del conjunt visitant pagaran meitat de preu al Nou Sardenya i viceversa. És a dir, quan l'Europa vagi a Cerdanyola a la segona volta, al soci escapulat li costarà 5 euros l'entrada.

El president del club, Guillaume de Bode, busca un gran pacte global de tot el grup cinquè de Tercera Divisió. Si bé alguns clubs del Baix Llobregat ja fa uns anys que tenen aquest acord (Santboià, Prat, Castelldefels, Cornellà i ara recent afegit el Santfeliuenc) la intenció del dirigent europeista és organitzar una reunió de tots els clubs per premiar el fet que, avui dia en el temps de crisi que corren, un aficionat del futbol sigui soci d'un club modest.

L'esborrany inicial de la proposta seria que, al marge del preu lliure d'entrada general que cada club posa a les seves guixetes, els socis d'un club de la categoria -amb el carnet en vigor i al corrent de pagament de la present temporada- poguessin accedir als camps dels altres 19 equips, fins i tot quan el partit no és contra el seu club, per només 5€. Un preu reduït com a 'premi' a la fidelitat al futbol català. De moment, l'Europa ha aconseguit aquest acord global per qualsevol partit amb la Montañesa i el Cerdanyola. Qualsevol soci de l'Europa podrà anar al camp d'aquests dos equips, al llarg de tota la temporada, per només 5 euros.

El Club


acidH TEB FederacioAcell