Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

A SARDENYA, AMB GRIMALDI LINES

Sorteig: 2 viatges per 4 persones i cotxe

El CE Europa compta des d'ara amb una nova empresa col·laboradora. Es tracta de la popular Grimaldi Lines, especialitzada en transport marítim i creuers, amb un marcat component mediterrani. El proper dia 1 de desembre, hi haurà un sorteig d'un viatge entre els assistents al Nou Sardenya, coincidint amb la presentació del Futbol Base i Escola del club i el partit Europa-Palamós de Tercera Divisió.

Destacadament coneguts són els viatges de Grimaldi Lines -on es pot transportar el propi vehicle personal- a Sardenya i Roma. Ara Grimaldi arriba també al Nou Sardenya oferint un concurs amb beneficis solidaris. Per només 1 euro, les persones que ho desitgin podran comprar el proper diumenge 1 de desembre al matí, una butlleta per participar en un sorteig que tindrà un premi per partida doble. Aquest euro anirà destinat a la campanya solidària que envolta l'acte, on hi haurà també un gran recapte d'aliments.

Les dues persones amb butlletes guanyadores obtindran, cadascuna, un viatge d'anada i tornada amb Grimaldi a Sardenya o Roma (a escollir) amb una cabina exterior per a 4 persones i la possibilitat de carregar el seu vehicle personal per desplaçar-se per la ciutat escollida un cop arribats.

Així mateix, Grimaldi Lines oferirà avantatges als socis de l'Europa en condicions que, properament, detallarem a ceeuropa.cat. El proper diumenge dia 1 hi haurà també un punt d'informació de Grimaldi al Nou Sardenya durant la presentació de la base esportiva i el partit del Primer Equip.

El Club

 


acidH TEB FederacioAcell