Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PANENKA REGALÀ EXEMPLARS PREMIANT LA SOLIDARITAT SOCIAL

La revista, activa en el recapte d'aliments

Els propers dies 30 de novembre i 1 de desembre, és a dir, el proper cap de setmana, l'Europa organitza un nou recapte solidari d'aliments pels més necessitats. A la campanya s'ha sumat la revista Panenka, patrocinadora del club, amb un regal dels seus exemplars el diumenge al matí.

L'entrega dels aliments per part de socis del club, penyes, aficionats, famílies de la base esportiva i jugadors, es podrà fer a les dependències del club els dos dies del cap de setmana. L'acte central, previst per diumenge al matí amb la presentació del Futbol Base i l'Escola de Futbol del club, previ a la disputa del partit Europa-Palamós de Tercera Divisió, serà el moment més visible de tots.

Serà en aquest moment, durant el matí de diumenge, que Panenka premiarà la solidaritat dels assistents a la presentació i el partit de futbol. Les primeres 300 persones que facin una entrega solidària d'aliments (del tipus que sigui), podran endur-se a casa un exemplar de números anteriors de la revista Panenka. Una publicació que no caduca ni passa de moda perquè els seus continguts són de caràcter atemporal i de lectura vigent en qualsevol moment. Pel que fa al recapte, les persones interessades poden portar: llet, sucre, oli, arròs, llegums, cereals, galetes, llaunes de tonyina i/o sardines, pasta... El personal del club estarà en disposició de recollida a l'estadi Nou Sardenya i al Camp de l'Àliga, els dies 30 de novembre i 1 de desembre, matí i tarda.

Promoció especial per escapulats

Un dels punts de l'acord de col·laboració entre Panenka i l'Europa era el d'una promoció especial pels europeistes. Aquesta promoció ja ha arribat en forma de subscripció a preu reduït a la publicació més cultural d'entre totes les de caràcter esportiu. Per 40€, tots els europeistes podran abonar-se a la revista amb aquestes condicions especials. Per a més informació, feu clic AQUÍ .

El Club

acidH TEB FederacioAcell