Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DOL A L'EUROPA PER LA SOBTADA MORT DE JOSEP MARIA ROMERO

El directiu del club va patir un infart de nit

De forma sobtada, ahir dilluns dia 9 de desembre, al vespre, va morir el directiu Josep Maria Romero mentre feia esport corrent pel carrer. Un infart va ser la causa de la defunció del vocal i secretari fins ara de la junta directiva del club, advocat de l'entitat i membre també del patronat de la Fundació.

Romero havia tornat recentment d'un dels seus viatges professionals a Brasil i va decidir ahir al vespre sortir a còrrer una mica prop de casa seva, a Castelldefels. Un infart el va sorprendre en plena activitat física i la seva conseqüència ha resultat tràgicament fatal. Josep Maria Romero Fajardo, membre del Col·legi d'Advocats de Barcelona i amb 25 anys d'experiència al darrere, exercia de vocal de la junta encapçalada per Guillaume de Bode, amb la responsabilitat d'aconsellar la junta en temes legals. Com a secretari de la junta havia donat recentment el relleu a Carles Anguela en aquestes funcions.

Tots els partits de base que el CE Europa disputi com a local aquest proper cap de setmana guardaran un minut de silenci en memòria de Josep Maria Romero. El club, mitjançant tots els canals possibles i l'ampliació d'aquest mateix article en les properes hores, oferirà nova informació sobre el tràgic i lamentable fet i els propers actes de vetlla i enterrament.

L'UNABB, l'Europa a Brasil

Romero va ser l'impulsor, l'any 2012, de l'UNABB Europa (Uniao Atlético Barro Branco), equip de futbol solidari del litoral brasiler, a 5 km de la costa però abandonat totalment pels serveis socials. Allà, Romero va crear un projecte d'escola escapulada que podeu revisar en aquest article de ceeuropa.cat publicat per aquelles dates

El Club
Romero en la darrera Diada del Soci, on va rebre un reconeixement per part del club

acidH TEB FederacioAcell