Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'ASSEMBLEA OBRE UNA COMISSIÓ DE REFORMA DELS ESTATUTS

Pinterest

Celebrat l'acte anual amb els socis

El club va celebrar ahir la seva Assemblea General ordinària corresponent a l'any 2013. Ho va fer per primera vegada al Tennis La Salut, a la seva sala d'actes. Les portes van obrir-se passats dos minuts de les set de la tarda i l'Assemblea va donar inici a les 19:34 hores davant la presència inicial de 49 socis i posterior (durant el seu transcurs) de 53 socis.

A la taula presidencial van encapçalar l'Assemblea el president del club, Guillaume de Bode, el vicepresident Arturo Ramírez i el tresorer Robert Biete. A nivell federatiu, l'observador, senyor Cándido Bardillo, va donar fe del bon funcionament de l'acte.

DESENVOLUPAMENT

Punt 1
(Lectura i aprovació de l'acta de l'assemblea anterior de data 06/09/12)

El vicepresident del club, Arturo Ramírez, en absència del recentment difunt Josep Maria Romero, va ser l'encarregat de fer la lectura de l'acta. Sobre 50 socis presents al moment de votar aquest punt, es van registrar 40 vots a favor, 3 abstencions i 7 en contra per aprovar la lectura de l'acta de l'anterior trobada assembleària de l'entitat de l'any 2012.

El Club

Punt 2
(Ratificació del càrrec de secretari del Sr. Carles Anguela)

Després d'un profund debat social (i en absència del citat sr. Anguela a l'Assemblea per motius laborals), sobre 53 socis presents, 1 vot a favor , 8 abstencions i 44 vots en contra van comportar no acceptar el càrrec de secretari en la figura de Carles Anguela. Donat aquest resultat, l'assemblea aprova per unanimitat que l'execució del càrrec caigui finalment en la figura del vicepresident Arturo Ramírez de forma provisional.

El Club

 Punt 3
(Informe del president)

El màxim dirigent del club, Guillaume de Bode, va centrar el seu primer discurs de la nit en els àmbits de la implicació i la crítica constructiva vers els diferents aspectes del club i del funcionament de la junta directiva de l'entitat, posant en context diferents aspectes socials, institucionals i de balanç del darrer any.

El Club

Punt 4
(Memòria esportiva de la temporada 12/13)

El propi Arturo Ramírez va prosseguir amb l'ordre del dia llegint un protocolari balanç esportiu de la passada temporada tant pel que fa al Primer Equip com per la resta d'equips de base i femenins. En la mateixa exposició es va mostrar un PowerPoint als presents amb un quadern que va rebre en mà tot el Futbol Base de l'entitat per augmentar la implicació amb el CE Europa i el coneixement de la seva història.

El Club

Punt 5
(Memòria econòmica de la temporada 12/13)

En aquest punt va prendre la paraula el tresorer de la junta directiva, Robert Biete, qui va exposar els diferents conceptes en apartats d'entrades i sortides econòmiques. Sobre 53 socis presents al moment de votar aquest punt, es va registrar unanimitat en l'aprovació de la memòria econòmica anterior.

El Club

Punt 6
(Pressupost de la temporada 13/14)

Seguint amb el torn d'intervenció de Robert Biete, un cop superada la memòria econòmica anterior, el tresorer va presentar la variació del pressupost de la temporada en curs respecte els mateixos conceptes i partides estipulats. Aquestes partides es van classificar, com és procedent, sobre diferents aspectes i actuacions que afecten al club en l'àmbit esportiu i estructural. Sobre 53 socis presents al moment de votar aquest punt, es va registrar unanimitat en l'aprovació dels comptes.

El Club

Punt 7
(Exposició de la junta del procés de reforma dels estatuts)

En aquest punt va prendre la paraula el soci Javier Latorre com encarregat d'encapçalar una comissió de reforma dels estatuts de l'entitat. Després d'una intervenció del soci Agustí Tenllado fent una particular referència cronològica assembleària a nivell d'estatuts i l'observació que els estatuts vigents no van ser ratificats pel soci, Javier Latorre va anar responent les diferents preguntes, observacions i reclamacions, exposant quines metodologies serien les més adients per esmenar la situació. Enllaçant el pur procés de reforma i com a conseqüència del debat social en aquesta assemblea, des d'ara s'obre un període de quinze dies (fins el 8 de gener) pels socis que vulguin prendre part en una nova comissió de reforma estatutària. Aquest tema es tracta en aquest article específic de ceeuropa.cat on es concreta la forma de contactar amb el club per prendre part del funcionament de la comissió.

Sobre 53 socis presents al moment de votar el punt 7 de l'ordre del dia, 42 vots a favor, 4 en contra i 7 abstencions van donar llum verda a la creació de la comissió de reforma d'uns estatuts que s'hauran d'actualitzar al llarg de l'any 2014.

El Club

Punt 8
(Precs i preguntes)

En aquest punt diferents socis van exposar reflexions sobre diferents aspectes del club com ara la denominació i tipificació dels veterans, el retorn publicitari de Panenka, la rebaixa dels preus en acord amb altres clubs de Tercera, el patronatge de la Fundació o un fet, que va despertar l'ovació de tothom, la creació d'una nova penya jove del club. També es va fer una menció i reconeixement a la tasca informativa de BTV.

Finalment, l'exdirectiu Xavier Pascual, present també a la taula presidencial, va aprofitar l'assemblea per acomiadar-se com a directiu de l'Europa davant dels socis. L'acte va posar el seu punt i final a les 23 hores exactes de la nit.

El Club

Pinterest

 

acidH TEB FederacioAcell