Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA COMISSIÓ ESTATUTÀRIA

Oberta a la participació dels socis

Com a resultat d'un dels punts de l'ordre del dia de l'Assemblea General de socis 2013, el CE Europa engega una comissió de reforma dels estatuts oberta a la participació dels associats. Tothom qui ho desitgi tindrà temps fins el dia 8 de gener per formalitzar la seva petició d'entrada a la comissió contactant amb l'administració del club al 932 102 551 o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Encapçalada pel soci Javier Latorre, aquesta comissió intentarà, en un termini no superior a sis mesos, adaptar els estatuts del club als àmbits base de la legislació vigent catalana però adaptant una sèrie de punts (els que determini la comissió) a les característiques que entre tots els socis participants es determinin per regular la 'carta magna' de la gestió del club.

Partint d'un text base de punts generals de l'esport, l'Europa podrà personalitzar al màxim les seves instruccions d'ordre intern i podrà especificar i puntualitzar tota una sèrie de fets, requisits, gestions i percentatges necessaris per tirar endavant diferents accions que recullin els citats estatuts.

El Club
Objectius de la comissió exposats en la pantalla de l'Assemblea General

 

acidH TEB FederacioAcell