Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

MOLT BONES FESTES!

El Nadal més dolç per l'Europa

El Nadal d'enguany és dels més especials per la família europeista. Amb el Primer Equip dalt de tot de la classificació, la petita i sempre necessària desconnexió del futbol per aquestes dates serà més festiva que mai. Des de ceeuropa.cat i en nom del club us desitgem molt bones festes!. A continuació us oferim el text de la postal de Nadal que el CE Europa i la Fundació PE Europa han fet arribar a socis, entitats i col·laboradors.

El Club

Benvolguts socis, amics i familiars de l´Europa,

Aquest any 2013 ha sigut un any complicat per a molta gent del nostre entorn. Per això el nostre club ha de demostrar sempre la seva vessant humana i solidària, perquè forma part dels valors que volem transmetre dins el nostre projecte esportiu-educatiu. Hem pogut gaudir de molts èxits esportius, però aquests èxits només són aprofitables si ho fem dins un ambient de respecte, solidaritat i cordialitat.

L´any 2014 seguirem treballant per millorar el nostre projecte esportiu, però mai sense oblidar-nos de la nostra responsabilitat social i humana. El nostre club ha de ser un referent per a tothom per la seva generositat i transmissió de valors a jugadors i tècnics. Un esportista gaudeix dels èxits, però un esportista de veritat sap ajudar i donar el suport necessari en els moments dificils, amb les derrotes i els contratemps.

Desitgem a tota la família europeista unes bones festes i un any 2014 amb èxits esportius i socials dins un ambient d´entusiasme, superació, il·lusió i pau. Gràcies per formar part de l´Europa! Rebeu una cordial salutació.

Guillaume de Bode i Joan Josep Isern
President i Junta Directiva del Club Esportiu Europa
Fundació Privada Esportiva Europa
Coordinadors del Futbol Base i Escola de Futbol

acidH TEB FederacioAcell