Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

BON ANY 2014!

S'obren nous horitzons escapulats

Estrenem un nou any. Fer-ho és sempre motiu de reptes, propòsits i, valgui dir-ho, alguns tòpics. No obstant, el fet de passar una pàgina i començar una altra sempre és una oportunitat per consolidar allò ben fet i millorar allò pendent. Des de ceeuropa.cat us desitgem un 2014 ben servit en totes les vostres aspiracions i desitjos personals, familiars, socials i laborals.

En clau europeista, el 2014 presenta diferents aspectes i reptes. Pel Primer Equip, repetir play-off d'ascens a Segona B és la marca que es busca igualar. Pel Juvenil A, la consolidació a Divisió d'Honor. Pel Filial, l'ascens de categoria i pel Femení A la zona alta de la Segona Divisió del futbol estatal. Per sota, situar els màxims exponents de la base en les millors classificacions que sigui possible i a nivell escolar, seguir insistint en la formació integral dels més menuts de la casa.

Ja sigui a nivell europeista com a nivell particular, volem desitjar a tots els socis, aficionats, col·laboradors, empleats, patrocinadors, familiars, alumnes, jugadors, tècnics i coordinadors un 2014 que superi el 2013 i presenti, dins l'actual situació social, les menys penúries i maldecaps possibles.

El Club

acidH TEB FederacioAcell