Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

MOR L'EXJUGADOR RAMON ESPELT A L'EDAT DE 85 ANYS

Va jugar a Gràcia la temporada 60/61

Un dels noms propis del futbol català de finals dels anys 50 i principis dels 60 del segle passat, Ramon Espelt, va morir el passat dia de Reis a l'edat de 85 anys. Exjugador de clubs com Mataró, Gavà, Europa i molt especialment Girona i Espanyol, va entrar dins les files escapulades l'any 1960 procedent del Mataró. Només va militar una temporada amb l'Europa a les ordres dels tècnics Jordi Benavent i Enric Bescós.

Espelt va jugar amb l'Europa el curs esportiu 1960/1961, el de la inauguració de la gespa natural del vell estadi de Sardenya. Va signar 28 actuacions en lliga i, tot i ser migcampista, va transformar 12 gols en una temporada on els seus companys Salud i Mor, amb un gol més (13), van ser els 'pichichis'. Malgrat el pas fugaç per l'Europa, el futbolista maresmenc va ser molt apreciat pel soci escapulat.

On va ser especialment recordat va ser a Girona. Ramon Espelt va formar part de la penúltima plantilla que va pujar el Girona FC a Segona Divisió la temporada 1955/1956. Esportivament va posar punt i final a la seva carrera futbolística l'any 1965, als 38 anys d'edat. L'exjugador va morir a la seva localitat natal, Calella.

 El Club
Espelt, abans d'iniciar-se el partit Europa-Santboià (3-2) al vell Sardenya

El Club
Espelt, al centre de la foto acompanyat de Julián -esquerra- i Donato -dreta-
en part de la formació inicial de l'Europa en la històrica golejada contra La Cava (6-0)

acidH TEB FederacioAcell