Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

FES-TE'N SOCI A LA SEGONA VOLTA!

Preus especials a 40 i 65 euros

L'Europa et convida a sumar el teu granet de sorra per donar la darrera empenta al Primer Equip. Ara és el teu moment! Fes-te soci del club en aquesta segona volta per només 65€ (soci adult) o per 40€ si ets jubilat o tens entre 18 i 25 anys. Uneix-te a la família escapulada i comparteix #elteumoment també a les xarxes socials.

El carnet de la segona volta dóna la condició de soci del club de ple dret i inclou tots els partits restants al Nou Sardenya del Primer Equip -en la fase regular de lliga- i el Juvenil A, així com l'accés de franc a tots els altres partit del campionat de les categories de base. El carnet adult té un preu de 65€ i per a jubilats i joves entre 18 i 25 anys, només de 40€. Aquest mateix carnet també dóna dret a un 10% de descompte en tots els productes de marxandatge del club disponibles a oficines i a l'estadi els dies de partit.

Fes còrrer la veu, apunta al club a coneguts i familiars, sumeu-vos tots plegats a l'estadi a l'animació els dies de partit i compartiu a les xarxes socials, tant si sou nous socis com si no, quin és #elteumoment com europeistes!

El Club

Pòster oficial de la campanya per la segona volta

acidH TEB FederacioAcell