Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PROMOCIÓ ESPECIAL PC GREEN

Descomptes en informàtica pels socis

PC Green

La cadena de botigues de serveis informàtics 'PC Green', situades entre els carrers Sepúlveda i Casanova, al llarg de cinc establiments especialitzats, ofereixen des d'ara descomptes especials a tots els socis de l'Europa que presentin el seu carnet d'abonat a qualsevol de les seves botigues. Des de servei, venda i reparació d'ordinadors, fins a botigues especialitzades només en CD's i DVD's, 'PC Green' s'ha convertit en una de les millors cadenes informàtiques.

La botiga principal de PC Green es troba situada al carrer Casanova, 34 (Tel. 934 514 342) tot i que des de fa uns anys també es poden fer consultes i comandes a través de la seva web (www.pcgreen.com). Els abonats a l'entitat escapulada i que necessitin un servei tècnic o vulguin adquirir dispositius electrònics (ordinadors, gravadores, memòries USB, reproductors portàtils, TV's, etc...) a un preu competitiu, tenen ara una bona oferta a 'PC Green'.

Aquesta promoció forma part de la nova campanya de captació de socis del CE Europa, engegada aquest estiu sota el lema "Som-hi! Tots amb l'Europa", que properament comptarà amb més novetats que, puntualment, seran comunicades a la web oficial. 'PC Green' és distribuidor oficial de Toshiba, patrocinador oficial del CE Europa, que properament engegarà campanyes i promocions especials dels seus productes pels socis de l'entitat escapulada.


acidH TEB FederacioAcell