Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TOTES LES CRÒNIQUES I RESULTATS DE LA PRETEMPORADA, DIA A DIA

Primer Equip, Juvenil i Femení, partit a partit

Pretemporada

Com cada estiu, la web oficial de l'Europa ha fet la seva particular 'marató' per tal de cobrir absolutament tots els partits disputats pels principals equips de l'entitat, dia a dia, crònica a crònica. Enguany, un quart equip (el Juvenil B) s'ha sumat al seguiment diari de l'activitat futbolística del club. Gràcies a la incorporació de nous col·laboradors, provinents de l'antiga web de 'Túnel de Vestuarios', el portal escapulat ha donat enguany un salt més endavant.

El Primer Equip de l'Europa ha disputat enguany un total de 10 partits de preparació (dos d'ells en format triangular de 45 minuts), sumant quatre victòries, cinc empats i una única derrota contra la Gramenet de Segona B. Per la seva banda, el Juvenil A n'ha disputat un partit més (11) amb un balanç de 4 victòries, 5 empats i dues derrotes. Pel que fa a les noies, les jugadores escapulades han jugat set partits, amb unes xifres que reflexen 2 victòries, 1 empat i 4 derrotes.

Enguany, la web ha seguit també les evolucions, per primera vegada a la pretemporada, del Juvenil B de l'Europa, al qual encara li queda un amistós aquesta setmana abans de donar per tancada la seva preparació de cara a la lliga. Els resultats de tots els equips els podeu trobar al seu menú corresponent de "Lliga 08/09" o bé tots seguits, en forma de calendari, dels tres principals equips (Primer Equip, Juvenil A i Femení A) a l'apartat "Agenda de Pretemporada".

Article Agenda de Pretemporada
Article Seguiment Juvenil B 


acidH TEB FederacioAcell