Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UNA PROMOCIÓ DE GRANS RELACIONS SOCIALS I DIRECTIVES

Màxima complicitat entre clubs

En una fase d'ascens tot és diferent, dins i fora del terreny de joc. Són partits especials i, en la gran majoria d'ocasions, contra rivals inèdits en l'historial de rivalitats de la història. Enguany, tant amb Mutilvera com amb Socuéllamos les relacions entre clubs destaquen per la màxima complicitat. En el darrer cas, una bona mostra és l'acord de preu especial d'entrades entre Socuéllamos i Europa.

El passat diumenge, coincidint amb el partit d'anada de les semifinals del play-off, totes dues entitats van celebrar un dinar de directives on el president de l'Europa, Guillaume de Bode, va fer entrega al seu homònim castellà, Jordi López, d'una placa commemorativa d'aquesta eliminatòria d'ascens. Posteriorment, els representants del Socuéllamos, acompanyats també per l'alcalde de la localitat, Sebastián García i pel conseller d'esports d'aquesta localitat, José Carlos Cobo, van seguir l'encontre des de la llotja.
 
El tracte i les bones relacions amb Mutilvera i Socuéllamos han estat objecte destacat en premsa i també en el debat social a internet i les xarxes socials. Molts seguidors del 'Socu' van destacar, acabat el partit, el bon tracte rebut al Nou Sardenya, també per part de l'afició. I és que, més enllà de l'objectiu esportiu dels clubs en una fase d'ascens, descobrir territori, noves entitats i deixar bon nom del club que un representa és, també, 'un altre partit', que es juga en aquest cas fora dels terrenys de joc.
 

DirSoc 1Imatge dels directius al terreny de joc abans de començar l'Europa-Socuéllamos

DirSoc 2Entrega d'una placa commemorativa al president Jordi López

acidH TEB FederacioAcell