Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DIADA PLENA D'EMOCIONS

Pinterest
 
Emotiu acte del 107 aniversari del club

Totes les diades que el club ha celebrat en honor al soci (un total de set) van tenir els seus moments especials. No obstant, la d'ahir dijous va ser molt emotiva per diversos motius. Més d'un centenar d'europeistes van omplir la sala de teatre d'El Centre el dia que l'Europa feia 107 anys.

Representant l'entitat van presidir la taula central Guillaume de Bode (president del club), Joan Josep Isern (vicepresident i president de la Fundació), Arturo Ramírez (vicepresident), Robert Biete (tresorer) i Miquel García (vocal de la Fundació). Representant l'Ajuntament de Barcelona, la regidora Elsa Blasco. Representant l'Ajuntament de Gràcia, la consellera d'esports Sílvia Mayor. L'acte, presentat per Carlos Pablos, va començar amb el visionat del vídeo de motivació que la primera plantilla de l'Europa va veure minuts abans del Mutilvera-Europa en el partit de tornada dels quarts de final del play-off.

Abans de donar el tret de sortida al sopar, Europa i B i Juvenil B, representats pels seus entrenadors i primers capitans, van rebre l'homenatge dels presents pels seus respectius títols de lliga. Així mateix, el club va fer entrega d'un diploma i un obsequi a Serafín Reviriego, empleat de camp de l'entitat que es va jubilar ara fa un any. 

Un dels plats forts de la nit va arribar de la mà del delegat Albert Benet -que també va rebre insígnia als 25 anys de soci-, qui va intervenir per explicar una de les sorpreses de la Diada. Després de repassar una detallada biografia de l'expresident Francesc Sugot, va comentar que en una pàgina web d'objectes de col·leccionista es va trobar la placa que el club va entregar a l'expresident Sugot per la seva impagable tasca durant la primera meitat del segle passat. Aquesta placa va ser ahir entregada als seus descendents, que van donar la placa al club per ser guardada a les seves instal·lacions. Visiblement emocionada, la néta de Sugot, Maria Amparo Bataller Sugot, va dedicar unes paraules sentides al seu avi i al que va representar per l'Europa.

Arribats al moment de brindar, Joan Josep Isern, president de la Fundació i vicepresident del club, va dedicar unes paraules als èxits obtinguts per l'Europa i desitjant els millors pel Primer Equip aquest proper cap de setmana a Socuéllamos. Amb les postres, va arribar el segon moment especial de la nit:catorze socisvan rebre insígnies a la fidelitat consecutiva de 25, 50 o 75 anys. Especialment sentida va ser l'entrega de la insígnia d'or i brillants a Joan Bordoy Gil, fill de l'il·lustre porter de l'Europa dels anys 20, Joan Bordoy. El teatre en ple, dempeus, el va ovacionar en pujar a l'escenari.

En el seu torn d'intervencions, el president de l'Europa, Guillaume de Bode, va emocionar-se recordant la figura de l'exdirectiu Josep Maria Romero i va fer especial insistència en els valors de l'Europa dirigint-se als jugadors de l'Europa B i el Juvenil B com objectes de destí de l'herència escapulada. A continuació us oferim un petit tast d'imatges de l'acte. Podeu veure unagaleria completa d'imatges, moment a moment, de l'acte d'ahir fent clic també al botó inferior de la xarxa social oficial Pinterest.

Nota pels socis reconeguts amb insígnies:es pot encarregar una còpia digital -a alta qualitat i lliure de drets d'imatge- de l'entrega de les insígnies a 25, 50 i 75 anys. Cal indicar el nom de l'homenatjat i enviar aquesta petició i indicació al correuAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En resposta al correu s'adjuntarà de franc la imatge individual de cada premiat.

El Club
Aspecte general del teatre d'El Centre ple d'europeistes

El Club
Abans de començar l'acte, xerrada informat entre l'excapità Àlex Delmàs, el director
de l'Escola, Xavier Lucas, i el tècnic del Juvenil B, Óscar Sanchís

El Club
Part de la plantilla del Juvenil B present a la Diada

El Club
L'Europa B, que ha assolit títol i ascens a Tercera Catalana, reconegut durant el sopar

El Club
Maria Amparo Bataller Sugot, néta de l'expresident Francesc Sugot, amb la retrobada
placa d'homenatge al seu avi. Discurs emocionat en nom de tota la família Sugot.

El Club
El president en un moment del seu discurs

El Club
Brindis pels èxits de l'Europa a càrrec de Joan Josep Isern

El Club
Moment de demanar un desig i bufar les espelmes del 107 aniversari del club

El Club
Foto de família dels reconeguts pels 25 anys de fidelitat

El Club
Joan Bordoy Gil, reconegut amb la insígnia als 75 anys. Tota una vida d'amor al club

El Club
Bordoy al costat del president i del soci Josep Canes Vilella, insígnia d'or als 50 anys

Pinterest

acidH TEB FederacioAcell