Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA, ARREU DEL MÓN

De Vilajuïga fins a la ciutat de New York

New York

Els mesos d'estiu han servit per poder veure la samarreta de l'Europa a diferents punts del mapa. Des del cim del Montardo fins a l'Argentina, on el club té quatre nous socis. Ara, el blau escapulari s'ha immortalitzat a casa nostra, a casa d'un "amic" i fins i tot ha creuat l'oceà fins als Estats Units. La samarreta del centenari és motiu d'orgull per a socis i penyistes i aquests no han dubtat ni un sol instant en portar-la al damunt en tots els seus viatges.

El president del Caliu Gracienc, Albert Pujol, va ser dels primers europeistes en treure el cap per la impecable gespa del Municipal de Vilajuïga. La web oficial s'hi va apropar al juliol per a fotografiar-ne les instal·lacions de cara a la informació documental dels rivals i el president de la penya gracienca va ser el primer en immortalitzar-ne la presència del blau i centenari escapulari.

Per la seva banda, un altre caliuenc i fidel soci present rere el gol, en Tomàs, va tornar la visita a un club amic, l'Osasuna, i dins el Reyno de Navarra va deixar constància del pas dels europeistes pel seu terreny de joc. La familia Garcia també ha estat novament protagonista. Aquest cop no s'han enfilat al Montardo, però si a l'Empire State de New York, als Estats Units. La samarreta de l'Europa, a part de passejar-se pels carrers cèntrics de la ciutat, ha onejat al punt més alt d'una de les ciutats més importants.

 

L'EUROPA PRESENT A TOT ARREU

New York

New York

New York

New York

New York

 Fotos: Família Garcia i caliugracienc.com


acidH TEB FederacioAcell