Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA ESTARÀ PRESENT A L'OFRENA FLORAL DE LA DIADA

L'acte es realitzarà a les 8:30 del matí

Diada

Com és tradició a l'entitat escapulada, una representació del Club Esportiu Europa estarà present a l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Enguany l'Europa serà de les primeres entitats en realitzar l'ofrena en un horari ben matiner. El punt de trobada dels europeistes (la desfilada i l'ofrena està oberta a socis i aficionats) serà el carrer Bruc amb Ronda Sant Pere a un quart de nou del matí.

Donat que l'entitat, a banda de directius, entrenadors, jugadors i premsa, estarà també representada per l'entrenador del Primer Equip, José Ángel Valero i alguns jugadors, l'Europa ha avançat la seva hora habitual d'ofrena (tradicionalment entre les nou i un quart de deu) per tal que aquesta pugui fer-se de la forma més ràpida possible. El motiu no és altre que tant jugadors del Primer Equip,com cos tècnic i premsa hauran de marxar ràpidament a Caldes de Montbui per a la disputa del partit amistós de l'equip que donarà inici a les 12 hores.

Enguany, el present floral recuperarà l'escut del club (la temporada passada, com es veu a la imatge, va reproduïr el logotip del Centenari), on hi destacarà la presència de flors blaves i blanques en un nou motiu diferent al d'altres anys. Recordem que l'hora de convocatòria és a les 08:15 (Bruc / Ronda Sant Pere) i l'hora d'ofrena aproximada les 08:30 de demà dijous dia 11 de setembre.


acidH TEB FederacioAcell