Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA HOMENATJA CATALUNYA REBENT L'OVACIÓ DELS CATALANS

Ha estat la primera entitat en ser aplaudida

Diada

La d'enguany ha estat una diada carregada de reivindicacions catalanistes i una de les més sentides dels darrers anys per la crisi política en que està immers el país. Després d'institucions, partits de govern i alguna entitat (tots xiulats), l'Europa ha rebut la primera ovació de la matinal a l'ofrena floral. Una representació de la directiva, encapçalada per Pep Gràcia, el cos tècnic del club i quatre jugadors han estat els encarregats d'oferir el tradicional present floral d'enguany al monument de Rafael Casanova a la Ronda Sant Pere.

Video L'ofrena floral a Europa TV

 

En absència del president (de viatge per compromís a Holanda), Pep Gràcia ha encapçalat la comitiva on també ha estat present el relacions públiques del club, Jaume Inglés. També ha assistit a l'ofrena el gerent de l'entitat, Carlos Pablos, a banda de la premsa del club, com és habitual en aquest tipus d'actes. Pel Primer Equip, amb José Ángel Valero com a màxim representant, han assistit el seu segon, Marc Fernández, i els jugadors Adri, Àlex, Llobet i Xavi Garcia. Aquest últim ha estat l'encarregat de depositar les flors a peus del monument a la figura del batlle de Barcelona que va plantar cara al Rei d'Espanya el 1714. Les flors presentaven un motiu diferent al d'altres anys (on totes totes elles formaven l'escut del club). Per la Diada Nacional d'aquest any s'ha triat una base amb gran senyera amb l'escut representat a un lateral i amb unes cintes de guarniment amb el nom de Club Esportiu Europa.

Després de la xiulada, que ja comença a ser "tradicional" als estaments polítics per part del públic present (enguany més intensa que en altres ocasions), i del pas de dues entitats no polítiques en el primer  'torn obert', l'Europa ha rebut la primera ovació tancada dels assistents. En diverses ocasions s'ha pogut sentir, de diferents persones, el crit de "això sí que és un club català", en clara referència a la polèmica despertada aquests dies al voltant de les semifinals de la Copa Catalunya. La resta d'entitats esportives menys professionals també han rebut l'afecte del públic, així com la resta d'entitats culturals, socials i associatives de la Vila de Gràcia.

 
LES IMATGES DE L'OFRENA FLORAL
 

Diada

Diada

Diada

Diada

Diada

 

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell