Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

COMMOCIÓ PER LA MORT DE XAVIER VALLEJO

Havia estat delegat de gairebé tots els equips

Xavier Vallejo

Xavier Vallejo, un dels europeistes més estimats de l'entorn escapulat, va morir diumenge a la nit de manera sobtada a l'edat de 58 anys. Diumenge a la tarda, Vallejo es va sentir indisposat al Nou Sardenya i va marxar cap al seu domicili a descansar. En principi els símptones eren d'un simple malestar però, de forma sobtada i inesperada, la família europeista ha despertat avui amb la més dolorosa de les notícies. La sala de vetlla (capella 4) estarà oberta avui a les 18:30 hores a Sancho de Ávila. El funeral tindrà lloc demà a les 16:10 hores.

Xavier Vallejo era una de les persones més estimades dins la casa escapulada. Delegat de gairebé tots els equips de base i, en ocasions, també del Primer Equip (en tasques de suplència de Siscu Boj), la figura de Vallejo era un referent i un model de treball, dedicació, entrega als altres i estima a uns colors. La seva pèrdua és una de les més sentides de la família europeista, i també de les del Departament de Comunicació i web de l'Europa, al que li unia una bona amistat.

Xavier Vallejo

A la foto superior, al marge dret, podem veure a Xavier Vallejo al costat del cos tècnic del Cadet A, encapçalat per l'entrenador Pere Murillo (a l'esquerra de Vallejo a la imatge) equip amb el que va celebrar el darrer èxit del Futbol Base escapulat, amb l'ascens aconseguit la passada temporada. Sempre en segon pla, sempre treballant en silenci, entregat als altres i a la seva feina, sempre disposat a ajudar, Vallejo s'havia convertit, sense cap tipus de protagonisme mediàtic, en una de les persones més importants dins el club. Descansa en pau, amic.

 

 

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell