Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CARLES CAPDEVILA CONDUIRÀ LA PRESENTACIÓ DE LA BASE

El popular periodista farà de presentador

CapdevilaEl conegut periodista de Catalunya Ràdio i TV3, Carles Capdevila, a la vegada soci del Club Esportiu Europa i pare del Futbol Base, serà l'encarregat de portar les regnes de l'acte de presentació de tots els esportistes de base del club durant la jornada matinal d'aquest proper diumenge dia 26. Capdevila serà l'encarregat de donar pas als diferents moments establerts.

Carles Capdevila dirigeix en l'actualitat el programa "Eduqueu les criatures" a Catalunya Ràdio, però va saltar a la fama catalana per un espai d'humor que ara s'ha convertit en un referent televisiu a TV3 i que va tenir el seu orígen al programa matinal que presentava Antoni Bassas a Catalunya Ràdio: L'APM (Alguna Pregunta Més?).

Casualment, Carles Capdevila és la primera persona que es veu i s'escolta al documental del Centenari de l'Europa, obrint amb les seves paraules 50 minuts de reportatge sobre l'entitat escapulada. A continuació, Europa TV us ofereix els segons de protagonisme de Capdevila a l'obertura del film.




acidH TEB FederacioAcell