Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VÍCTOR SÁNCHEZ, EL PRIMER EN ARRIBAR A LA LLIGA DE CAMPIONS!

Del Nou Sardenya a la Champions

Víctor SánchezVíctor Sánchez ha entrat als llibres d'història de l'Europa i ho ha fet aquest mateix dimecres. El jugador, que va passar per la disciplina del Juvenil A a Divisió d'Honor i pel Primer Equip de l'Europa l'any de Primera Catalana, ha estat el primer en formar-se a la base gracienca que ha jugat la Champions. En Víctor va debutar ahir al vespre al camp del Basilea amb el FC Barcelona.

El polivalent jugador (a l'Europa juvenil va fer d'extrem i al Primer Equip de mitja punta, per després fer de tot menys porter al Barcelona B), sempre havia estat de la confiança de Pep Guardiola, tècnic del conjunt blaugrana. Víctor Sánchez va fer la pretemporada amb el Primer Equip tot i que encara no havia debutat en competició de lliga en aquesta temporada (sí en l'anterior, any de la seva estrena amb Frank Rijkaard a la banqueta). En quatre dies, l'exjugador escapulat ha passat de jugar amb el filial entrenat per Luis Enrique a entrar de titular a San Mamés, en lliga, contra l'Athletic Club i estrenar-se a la Champions League, ahir al vespre a Basilea (imatges inferiors: La primera en una acció del partit de Champions. La segona, en la seva etapa a l'Europa).

D'aquesta manera, Víctor Sánchez es converteix en el primer futbolista sorgit de la pedrera de l'entitat en jugar la màxima competició europea de clubs en 101 anys d'història del futbol professional i formatiu del Club Esportiu Europa. Una estrena que, per sí mateixa, passarà a ocupar una pàgina destacada de l'historial escapulat. El precent més similar el va protagonitzar el també exjugador David Badia. El defensa escapulat va fitxar fa uns quants anys per l'Sturm Graz, d'Àustria, on va arribar a disputar partits de la prèvia de la Lliga de Campions.

 

Víctor Sánchez

Víctor Sánchez


ESTADÍSTIQUES A PRIMERA DIVISIÓ

Debuta a Primera Divisió amb el Barcelona la temporada 07/08
Jornada 28 (16/03/08) · Almeria 2 - Barcelona 2
Entra al minut 89 de partit en substitució de Gudjohnsen

Un partit disputat de la temporada 08/09
Jornada 7 · 19/10/08
Ahtletic de Bilbao 0 - Barcelona 1
Juga els 90 minuts

Total partits a Primera: 2
Titular: 1
Complets: 1
Minuts: 93

 

DEBUT A LA CHAMPIONS LEAGUE

Debuta a Europa amb el Barcelona la temporada 08/09
3a Jornada · 1a Fase (Lligueta) · 22/10/08 · Basilea 0 - Barcelona 5
Entra al minut 67 en substitució de Touré Yaya

Total partits en Champions: 1
Titular: -
Complets: -
Minuts: 23

 

 

acidH TEB FederacioAcell