Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DE BODE: "ESPERO QUE TOSHIBA ENS PORTI TAMBÉ MOLTA SORT"

El president, optimista a Europa Ràdio

De Bode

Després de la roda de premsa que va servir per presentar l'acord entre l'Europa i Toshiba, el president, Guillaume de Bode, va passar pels micròfons d'Europa Ràdio. En valoració de l'acord amb la firma multinacional, De Bode va afirmar ser optimista  en ser preguntat sobre el duel contra el Santboià afirmant que "aquest diumenge, quan portem la nova samarreta amb el nom de Toshiba, esperem tornar a tenir sort com a la primera volta". El màxim mandatari escapulat també ha concretat detalls de l'acord Europa-Toshiba.

Un cop finalitzat l'acte de presentació de Toshiba, Europa Ràdio va entrevistar en clau esportiva a Guillaume de Bode. El president va destacar la casualitat d'estrenar dues novetats a la samarreta justament contra el mateix equip en la mateixa lliga. "Nosaltres fa uns mesos vam debutar amb la nova samarreta de l'any del Centenari contra el Santboià i això ens va donar sort. Espero que aquest diumenge, amb el nom de Toshiba per darrere, es torni a donar aquesta sort per a, com a mínim, empatar".

Pel que fa als detalls de l'acord amb Toshiba, que s'explicaran amb més detall al llarg de la temporada i mitja de conveni, De Bode va avançar que "aviat comunicarem als socis les possibilitats que tindran per adquirir uns productes Toshiba amb uns descomptes especials, així com altres promocions. Al respecte ja tenim unes idees comunes amb el nostre nou patrocinador".

Logo Europa Ràdio

Fes clica al "play" i escolta les declaracions del president

acidH TEB FederacioAcell