Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VEURE AL LÍDER COSTARÀ UN 20% MENYS PASSANT PER TAQUILLA

L'Europa baixa els preus aquest desembre

DescompteEl CE Europa ha decidit aprofitar el bon moment esportiu del Primer Equip per, al contrari del que seria habitual, baixar el preu de les entrades. Aquest desembre, veure a l'estadi a l'Amposta (rival de diumenge) i al líder, L'Hospitalet (darrer rival de l'any 2008 i penúltim partit de la primera volta del campionat a Tercera) costarà un 20% menys en cada modalitat.

El club, segons acord aprovat a finals de la setmana passada, rebaixarà el preu de les seves entrades a la taquilla de l'estadi durant el mes de desembre. La decisió també serveix com a mesura en temps de crisi econòmica, per tal d'afavorir una més gran assistència de públic i així animar l'equip en un moment decisiu de la temporada. De forma contrària al que seria habitual en qualsevol altra entitat, el bon moment esportiu pel que passa el Primer Equip s’aprofita no per encarir el preu de les entrades sinó per facilitar un accés assequible tant a aficionats propis com del rival que visitin l’estadi gracienc, més encara en una època on totes les famílies generen despeses extraordinàries amb motiu dels nadals.

A partir del proper partit contra l’Amposta (16a jornada del campionat de lliga), els aficionats gaudiran d’un 20% de descompte en la compra de la seva entrada. Aquest 20% s’aplicarà a cadascuna de les modalitats de taquillatge que hi ha segons la condició d’edat de l’espectador. Les entrades habitualment a 12 euros passaran a costar 10 i les reduïdes a 6 euros, costaran aquest mes només 5.

acidH TEB FederacioAcell