Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL DIA 18 DE DESEMBRE, DATA LÍMIT PER LIQUIDAR LA LOTERIA

Tot talonari no liquidat es donarà per venut

LoteriaEl dia 18 de desembre (demà dijous) és la data límit que el CE Europa té estipulada per a la liquidació dels talonaris de loteria que estan repartits entre tota persona vinculada al club (col·laboradors, empleats, socis, jugadors, delegats...). La data límit és la mateixa pels tres números en circulació que té l'entitat escapulada dins les diferents àrees d'acció.

D'aquesta manera el club podrà fer efectiva la posterior liquidació amb l'administració de loteria i tenir així controlat el volum de vendes dels números en joc (01.907, 44.094 i 60.890). Tot taló en circulació que en finalitzar l'horari d'oficines del dia 18 a la tarda no hagi estat liquidat, s'interpretarà com a venut al 100%, donat que l'entitat està obligada a comprar els dècims que donen suport a les butlletes entregades.

Recordem que les darreres compres d'aquests números es poden fer a les oficines del club (c/ Secretari Coloma, 140) en horari comercial i que el preu per butlleta és de 2€ (amb un euro de participació al sorteig i un destinat a una rifa on el propietari de la butlleta opta a guanyar un televisor LCD 32", un ordinador portàtil o una videocàmera multifunció). Tots aquests regals són una gentilesa de Toshiba.

acidH TEB FederacioAcell