Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

AQUEST NADAL, SIGUES SOLIDARI AMB CAVES BERDIÉ I L'EUROPA

La teva compra tindrà un fons benèfic

BerdiéBerdié, l'empresa de caves que va elaborar el cava del Centenari del CE Europa, torna a col·laborar amb el club per les festes nadalenques oferint la possibilitat als clients de participar en un projecte solidari sota el lema "5 caves, 5 projectes". L'empresa hi destinarà el 7% dels beneficis obtinguts mitjançant la compra de qualsevol de les cinc varietats de cava que ofereixen.

El Club Esportiu Europa i Berdié s'han tornat a unir de cara a una oferta solidària irresistible per aquest Nadal. Per cada caixa de compra, el 7% dels beneficis es destinaran a un dels cinc projectes solidaris de Berdié: Fundació Terra, Pallassos sense Fronteres, La Casa Amarilla, Intermón Oxfam o Amics de la Gent Gran. A més a més, per la teva compra mitjançant el CE Europa obtindràs un xec descompte i podràs ser amic del "Club Berdié".

Berdié

 

Descobreix tots els avantatges que pots aconseguir amb aquest projecte solidari on en sortirà beneficiat el client i alguna de les cinc causes socials. Recorda que pots fer la teva compra online a la web de Berdié (enllaç inferior) o bé per telèfon al 935 160 260. Si especifiques la paraula clau "EUROPA" a la teva compra, gaudiràs d'un descompte i participaràs de l'acció social i solidària de Berdié i el Club Esportiu Europa.

 

Berdié: 5 caves, 5 projectes

acidH TEB FederacioAcell