Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ARTURO RAMÍREZ, RECONEGUT PER L'ASSOCIACIÓ DE DIRIGENTS

L'ACDE l'ha escollit Millor Directiu del 2008

Arturo RamírezArturo Ramírez, vicepresident del Club Esportiu Europa i fins fa poc màxim responsable de totes les seccions esportives de l'entitat, va rebre de l'ACDE (Associació Catalana de Dirigents de l'Esport) el reconeixement dins la modalitat de 'Millor Directiu' de l'any 2008 per la seva tasca al club escapulat. En edicions anteriors la pròpia entitat així com l'expresident Isern van ser reconeguts.

En l'any del Centenari de l'Europa, el club gracienc va ser reconegut per l'ACDE pels seus cent anys de vida, donant-se la morbosa i curiosa situació que va ser Joan Gaspart, president del consorci de Turisme de Barcelona i a la vegada president del màxim rival esportiu, el Sant Andreu, l'encarregat d'entregar el reconeixement. També va rebre distinció l'expresident Joan Josep Isern, en aquest cas per la seva tasca realitzada com a vicepresident dins la Federació Catalana de Futbol.

Arturo Ramírez

Arturo Ramírez

 

 

En l'edició 2008, aquest organisme presidit per un directiu històric, Pere Sust i vicepresidit pel gracienc Francesc Sanahuja, president del CEG (Club Excursionista de Gràcia), ha decidit, reunida la seva junta de govern, concedir aquesta distinció a Arturo Ramírez Varela tal com mostra el diploma acreditatiu que figura sobre aquestes línies. Aquest tipus de distincions, que compten també amb altres categories i modalitats, es concedeixen des del 27 de gener de 1983.


acidH TEB FederacioAcell