Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL TÈCNIC DEL FEMENÍ REPARTEIX MILIONS D'EUROS A CATALUNYA

Francesc Pujol va vendre la grossa de Nadal

LoteriaFrancesc Pujol, tècnic del Femení A de l'Europa des de fa tres temporades, ha estat la mà encarregada de repartir milions d'euros a Catalunya. Des de l'administració número 1 de Sant Quirze del Vallès, l'entrenador escapulat ha distribuit 180 milions d'euros amb el número de la grossa: el 32.365. Pujol ha venut a l'administració 60 sèries, un total de 600 dècims premiats.

"És la primera vegada que venem la grossa. L'any passat vam donar un cinquè premi", va assegurar en 'Siscu' al canal 3/24, que va connectar amb ell en directe via telefònica pocs minuts després de saber-se el número guanyador de la grossa de Nadal. Instants després de donar el premi, la seva administració es va omplir d'amics i clients que celebraven amb cava la seva sort. En Siscu ha repartit uns 180 milions d'euros tot i que no es va quedar amb cap dels dècims premiats, "tot i que era un número  maco. La majoria dels números s'han venut per finestreta".

Loteria

Loteria

Loteria

 

En Brandon Cabrera i la Vanesa Sánchez (foto superior) van ser els dos nens del col·legi de San Ildefonso que van cantar la grossa amb el 32.365, dotat amb tres milions d'euros per sèrie. A les imatges inferiors veiem a Francesc Pujol en el moment de celebrar la sort que havia repartit la seva administració.  L'entrenador del Femení de Lliga Nacional ha volgut aprofitar per "agrair les felicitacions i suport a tota la gent  del meu voltant, amics, familiarsi  gent de l'Europa que m'està trucant i enviant missatges i als quals sento no poder respondre a tots perquè la veritat, aquí no donem l'abast". Sens dubte aquests nadals seran recordats pels nadals en que un europeista va repartir milions i felicitat entre els catalans.

 

Fotos: agències


acidH TEB FederacioAcell