Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CARBÓ PER A TOTHOM

Inici nefast del 2009 pels principals equips

Carbo

D'entre totes les combinacions possibles en un inici d'any i de retorn a la competició, els principals equips de l'Europa han donat la pitjor de totes. Dos resultats per posar-se vermell (Primer Equip i Femení A), la derrota del Juvenil B i un punt del Juvenil A que, per mèrits, sap a poca collita obtinguda. Queda clar que els Reis d'orient han portat carbó aquesta nit al Nou Sardenya.

No comença gens bé el 2009 pels principals equips del club. El Vilajuïga i el Barcelona B van fer treure els colors de la vergonya al Primer Equip i al Femení A respectivament, el primer demostrant que al futbol s'ha de tenir tensió, motivació i concentració en tots els partits per guanyar i el segon provocant la derrota més abultada a casa de les noies en la seva història com a secció. El Juvenil B per la seva banda segueix amb la seva espiral negativa de resultats i el Juvenil A, tot i que fa tres jornades que no perd i es troba en una ratxa més positiva que fa un mes, bé és cert que va tenir infinitats d'ocasions per guanyar el partit disputat a Girona i que el punt obtingut podrien haver estat tres, cosa que hauria vingut molt bé per afrontar dos duels extremadament difícils: Barcelona i Mallorca, propers rivals dels escapulats a Divisió d'Honor.

Evidentment, tots els equips estan en situació òptima per acabar de redibuixar el camí dels seus respectius objectius (alguns amb més dificultats que altres). Aprendre d'aquest tipus de derrotes, de situacions i de dinàmiques serà clau per intentar assolir la zona alta o la permanència -en funció de cada cas- a final de temporada. En aquest club si alguna cosa s'ha demostrat els darrers anys és que res és impossible i que tot està en joc fins al darrer minut del darrer partit.

 

acidH TEB FederacioAcell