Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL VV DE WEIDE FARÀ UN STAGE D'HIVERN AL NOU SARDENYA

L'equip holandès disputarà un amistós

VV de Weide

Tal com va fer fa uns anys el Fortuna Sittard, l'equip holandès del VV de Weide realitzarà un stage d'hivern a Gràcia i s'entrenarà a les instal·lacions del Nou Sardenya. L'equip blanc-i-verd té previst també disputar un amistós amb un combinat de jugadors del Primer Equip i el Juvenil A, duel que tindria lloc el vespre del proper dimarts dia 20 de gener.

El VV de Weide és un equip de la ciutat de Hoogeveen, provincia de Drenthe, que compta amb poc més de 50.000 habitants i que crida l'atenció d'inici, donat que vesteix com el Celtic de Glasgow. El conjunt holandès es troba ara mateix en l'aturada d'hivern de la seva competició, la "2e Klasse J za" (enquadrat al grup nord), equivalent a la Primera Catalana d'aquí en ordre de divisions i en la qual es troba classificat en setena posició amb 16 punts, sumant un balanç per igual de quatre victòries, quatre empats i quatre derrotes. L'equip presidit per Anjo Ozinga serà el segon club d'aquestes terres que farà una estada esportiva amb partit amistós a les instal·lacions del CE Europa.

Ferry Reijs és el màxim golejador en l'actualitat d'aquest equip, amb un total d'onze dianes. El jugador holandès, de 33 anys, és la referència d'aquest equip amateur. L'expedició del club de Hoogeveen arriba a finals de setmana a Barcelona i presenciarà en directe a la grada de l'estadi el partit Europa - Banyoles del proper diumenge, just després de finalitzar la seva sessió matinal d'entrenament (de 09:30 a 11 hores).

 

STAGE D'HIVERN VV DE WEIDE

Diumenge dia 18

09:30 - 11:00 : Entrenament
12:00 : Presència al partit Europa - Banyoles

Dilluns dia 19

10:00 - 11:30 : Entrenament

Dimarts dia 20

10:00 - 11:30 : Entrenament
20:30 : Partit amistós Europa - VV de Weide

Dimecres dia 21

10:00 - 11:30 : Entrenament
15:00 : Sortida autocar des de l'hotel i retorn a Holanda

 

 

acidH TEB FederacioAcell