Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA-SANTBOIÀ NO ES JUGARÀ EN SOLIDARITAT AMB LES VÍCTIMES

Decretats tres dies de dol oficial a Sant Boi

Beisbol

Al marge que el partit entre els dos equips no es podia disputar per l'estat de risc en que es troba la coberta de tribuna del Nou Sardenya, un motiu més important ja havia provocat l'ajornament de l'Europa-Santboià hores abans, respectant tots dos clubs el dol pels quatre morts a Sant Boi de Llobregat. A les instal·lacions del camp de beisbol, quatre nens han estat víctimes del fort temporal.

Després de donar-se a conèixer la tràgica notícia que ha tingut lloc a Sant Boi, els presidents de Santboià i Europa han arribat ràpidament a l'acord d'ajornar el duel de Tercera Divisió entre els primers equips de totes dues entitats. D'igual forma, l'Europa s'ha solidaritzat de ple amb el club i també de forma oficial amb l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i, per extensió, tota la seva població.

Tots dos clubs han d'arribar ara a un acord per trobar una nova data pel partit. D'altra banda, l'estat del Nou Sardenya també podria ser condicionant, donat que les obres que s'han d'aplicar per tornar a establir la seguretat al recinte són de caràcter urgent però també material i econòmicament molt complicades. En aquest actual estat, l'activitat intersetmanal del Nou Sardenya i la del proper cap de setmana podrien estar també en risc d'ajornament. La intervenció a partir de dilluns del propi club, conjuntament amb l'empresa asseguradora i l'Ajuntament de Gràcia serà decisiva.

Dos partits ajornats, els dos contra el Santboià

Pel Primer Equip de l'Europa aquest serà el segon partit ajornat en aquesta lliga, curiosament contra el mateix rival a la primera i a la segona volta. A principi del campionat, el Santboià va sol·licitar retrassar la data del partit davant l'Europa (que va acabar amb victòria visitant per 0-1) donat que tenia programat un partit del seu centenari contra l'Espanyol, que finalment no es va jugar en la data prevista donat que l'Espanyol va jugar la final de la Copa Catalunya.

 

acidH TEB FederacioAcell