Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS ÀRBITRES DECIDIRAN SI ES JUGA O NO AL CAMP DE L'ÀLIGA

En funció del temps que faci a cada partit

Àrbitres

Les instal·lacions del Camp de l'Àliga estaran disponibles avui diumenge per a la pràctica del futbol. Tot i que el recinte també ha patit el temporal de vent que està afectant al territori, els danys no afecten directament al rectangle de joc. Tots els equips estan convocats i els àrbitres decidiran si es juga o no el partit en funció del temps i el vent en cada encontre.

La Secretària d'Esports de la Generalitat de Catalunya, Anna Pruna, així com la Federació Catalana de Futbol, en una circular a clubs i col·legiats, han recomanat extremar les precaucions en les jornades esportives al descobert o sota sostre de pavellons donat el temporal de vent. No obstant, cap dels dos estaments ha decretat cap suspensió obligada de partits, deixant a criteri dels gestos de les instal·lacions i dels col·legiats dels partits, en darrera instància, la decisió de jugar o no.

Pel que fa als equips que avui han de jugar al Camp de l'Àliga (Infantil C i el partit estrella de la web, el Juvenil D, a banda de partits amb camp reservat per a altres entitats) estan tots convocats de forma normal i habitual. Els equips es presentaran al recinte i en funció del temps i de les indicacions de l'àrbitre disputaran o no els seus respectius duels.

 

acidH TEB FederacioAcell