Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ANUL·LADA TOTA ACTIVITAT ALS ESTADIS PER LA TARDA D'AVUI

No hi haurà activitat ni a Sardenya ni Àliga

Entrenaments

Els entrenaments de l'Escola de Futbol i el Futbol Base de l'Europa, previstos per la tarda d'avui dilluns, han quedat anul·lats donat que als recintes encara hi ha risc per a la pràctica esportiva, poca intensitat de llum i també en previsió d'una nova ratxa de fort vent prevista per la tarda d'avui L'Ajuntament de Barcelona ha recomanat anul·lar tota activitat esportiva a l'aire lliure.

Dos motius obliguen al CE Europa a anul·lar els entrenaments d'avui dilluns (de moment només un dia, a l'espera de poder arreglar els desperfectes per ser operatius dimarts). El primer, la recomanació de l'Ajuntament de Barcelona de no exercir la pràctica esportiva a l'aire lliure ni en estadis o poliesportius ja afectats des del passat dissabte i en previsió d'un nou temporal (menys potent) per la jornada d'avui. A més, recomanacions i risc de vent al marge, el Nou Sardenya no reuneix encara les condicions de seguretat necessàries per disputar cap tipus d'entrenament.

El club ha iniciat aquest matí els contactes amb l'asseguradora de les instal·lacions i l'Ajuntament de Gràcia per tal de posar fil a l'agulla el més ràpidament possible, sobretot de cara a la reorientació dels focus de llum, necessaris per celebrar en condicions visibles tots els entrenaments i partits en horari de tarda que hi hagin programats durant la resta de la setmana.

 

acidH TEB FederacioAcell