Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ESPECTACULAR INTERVENCIÓ DELS BOMBERS AL NOU SARDENYA

La tribuna de l'estadi ja no representa perill

Bombers

La tribuna del Nou Sardenya ja no representa cap perill físic per a la pràctica del futbol després de la intervenció dels bombers durant la tarda d'ahir. Les planxes de metall que corrien risc de caure van ser retirades en un escenari visual dels més impactants que s'han vist mai al recinte gracienc. Altres zones de l'estadi, però, encara segueixen en el mateix estat.

Al voltant de les quatre de la tarda d'ahir, efectius del cos de Bombers de Barcelona van enfilar-se fins dalt de tot de la coberta de tribuna del Nou Sardenya per tal de retirar les dues planxes de metall que corrien risc de despreniment. Els bombers també han comprovat, una per una, la resta de planxes tot i que a simple vista no tinguessin cap signe d'haver estat afectades. Un cop efectuada la intervenció, la tribuna queda pendent de ser reparada, però ja no suposa cap perill per a la pràctica esportiva.

El següent pas serà la retirada de la planxa que cobreix el marcador electrònic principal de l'estadi. A nivell de llum, les torres es van poder encendre en només una de les seves etapes, facilitant una llum molt mínima per poder entrenar, però insuficient per a competir en lliga. És aquest punt i el de la reparació dels suports de les xarxes del gol de Sardenya el que encara està pendent de tractar amb l'assegurança i l'Ajuntament de Gràcia. De fet l'incertesa durarà fins que des del govern de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament central de Barcelona aprovin les mesures de fons econòmic pels afectats pel vendaval i les condicions per accedir-hi o bé si la zona queda declarada com zona catastròfica. Tot fa indicar, però, que l'activitat d'entrenaments durant la setmana es podrà reempendre avui mateix si cap previsió meteorològica des de Protecció Civil indica el contrari.

 

LES IMPACTANTS IMATGES DELS BOMBERS

Bombers

Bombers

Bombers

Bombers

Bombers

Bombers

 

 

acidH TEB FederacioAcell