Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DOL AL CLUB PER LA SENTIDA PÈRDUA DEL SOCI ARMAND GUART

Va ser un dels fundadors de la Pep Rovira

Armand

L'europeisme ha encaixat amb dura tristesa la notícia de la mort d'Armand Guart, un dels socis més emblemàtics de l'entitat escapulada, fundador (juntament amb altres socis) de la penya Pep Rovira i un dels impulsors de l'escut que actualment presideix la tribuna de l'estadi gracienc i que en la seva època va presidir el balcó de les oficines de l'entitat.

Armand Guart Vilaró, soci número 62 de l'Europa, ha mort amb la mateixa edat que el seu número d'abonat al club, 62 anys. Impulsor del Grup Europeista Pep Rovira, l'Armand era popularment conegut entre els europeistes "de tota la vida", les penyes i també gent vinculada al club, a l'administració, directius i mitjans de comunicació europeistes.

Apreciat per tothom que el coneixia, la notícia de la seva mort ha agafat per sorpresa a tothom dins l'entitat. Al proper partit del Primer Equip de l'Europa a casa es guardarà un minut de silenci en memòria d'un dels homes que més va treballar en la seva joventut pel bé del club, impulsor de diversos projectes i persona activa en actes i celebracions.  A la foto inferior podem veure l'Armand, a la part superior esquerre i amb el seu inseparable bastó, en la instantània que es va fer amb el Primer Equip i altres membres de la penya Pep Rovira. Descansa en pau, amic.

 

Armand

acidH TEB FederacioAcell