Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

A LA SAMARRETA CENTENÀRIA DE L'ARENAS HI FIGURA L'EUROPA

L'equip gracienc, serigrafiat a la samarreta

GuetxoL'Arenas Club de Getxo, històric del futbol espanyol, celebra enguany el seu centenari i, com és habitual, estrena samarreta commemorativa. El que ja no és habitual és incloure el nom del Club Esportiu Europa brodat a la samarreta. Ampliant aquest article en descobrim el perquè de tot plegat. La samarreta, per a col·leccionistes i curiosos, ja està a la venda a la web de l'Arenas.

Darío Urzay, artista dissenyador de Vizcaya, ha creat la curiosa samarreta del centenari de l'Arenas Club, fundador de la lliga. Urzay -que anys enrera havia dissenyat un model de samarreta per l'Athletic Club de Bilbao- va jugar amb el fet d'estrenar la primera lliga espanyola a l'hora de dissenyar aquesta samarreta commemorativa.

La samarreta, feta a blocs quadrats i formant les lletres 'ACG' (Arenas Club de Getxo), inclou també el nom dels altres nou equips fundadors de la Primera Divisió. Així doncs, en una part de la samarreta apareixen el Barcelona, l'Espanyol, el Real Madrid, l'Atlético de Madrid, l'Athletic Club, la Real Sociedad, el Real Unión de Irún, el Racing de Santander i, com no, el Club Esportiu Europa.

 

LA ZONA DEL TEXT "EUROPA" AL DETALL

Guetxo

Guetxo

 

 

acidH TEB FederacioAcell