Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PROFUND DOL A L'EUROPA PER LA MORT DEL TÈCNIC JESÚS TORÉ

El tècnic era molt estimat per l'afició

Jesús ToréL'europeisme ha patit una de les pèrdues més sentides, la de Jesús Toré, qui en el primer any d'existència del Nou Sardenya va ser segon entrenador de Pep Moratalla al Primer Equip escapulat. Toré no ha pogut superar la greu malaltia que patia i que es va accelerar arrel d'un incident en un partit de futbol al Mini Estadi, en que una pica-baralla li va agreujar la situació.

Resident a Sant Boi de Llobregat, Toré va arribar de la mà de Moratalla i juntament amb Ramon Maria Calderé (llavors preparador físic), conformant la coneguda tripleta "Moratalla, Calderé, Toré", encarregats de guiar l'Europa a la Tercera Divisió en el seu retorn a casa, la temporada 95/96, amb el Nou Sardenya recent inaugurat.

Més recentment i ja afectat de la seva malaltia, Toré va rebre reconeixement públic al Nou Sardenya la temporada 01/02 en un derbi a l'estadi contra el Sant Andreu. Sota la presidència de Conrad Pugés, Toré va fer el servei d'honor d'aquell partit, amb els dos presidents dels clubs presents sobre la gespa (el citat Pugés per l'Europa i Miquel Bacardit pel Sant Andreu). Al descans, a la sala de premsa, Toré va rebre una samarreta signada per totes les penyes i el reconeixement, ja més privat, de la gent interna del club, per qui es va fer estimar. Descansi en pau.

 

Jesús Toré
Toré, a l'esquerra, al costat dels seus dos grans amics:
Pep Moratalla i Ramon Maria Calderé

Jesús Toré
Toré, ja afectat per la seva malaltia, va rebre un sentit homenatge
la temporada 01/02 en un partit Europa - Sant Andreu

Jesús Toré
Al descans del derbi d'aquella temporada, Jesús Toré va rebre
obsequis i reconeixements de les penyes a la sala de premsa

 

 

acidH TEB FederacioAcell