Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VÍCTOR SÁNCHEZ, DEL NOU SARDENYA A LA CHAMPIONS!

L'exjugador de l'Europa fa història

 

VictorLa nit del 27 de maig de 2009 la recordaran els culers com la nit en que el Barça va fer història amb un triplet. Els escapulats també la recordaran com històrica. Un futbolista que va passar per la pedrera gracienca s'ha convertit en el primer en guanyar una Champions: és en Víctor Sánchez. Fa justament 1 any i 10 dies en Víctor jugava al Nou Sardenya.

El polivalent jugador blaugrana fa tres temporades que va marxar de la disciplina gracienca, però el 18 de maig de 2008 jugava sobre la gespa del Nou Sardenya per guanyar el títol de lliga de Tercera Divisió amb el Barça B. En aquella gespa també hi havia un titular del Barça en la nit d'ahir, Sergio Busquets, i el mateix entrenador a la banqueta de Roma ocupava la banqueta de l'estadi gracienc, Pep Guardiola.

Tots dos jugadors i tècnic formaven part de la Tercera Divisió ara fa un any, a l'estadi gracienc i davant l'Europa. Un any més tard, triplet de títols i Champions a la butxaca davant el Manchester United. De Tercera a la la Champions, de Gràcia a Roma. Un fet curiós a totes llums i que repassem en les següents imatges.

 

DEL NOU SARDENYA A LA CHAMPIONS LEAGUE

Victor

Messi

Messi

 fotos: (c) arxiu documental ceeuropa.cat / Alba Llacuna / Sport

acidH TEB FederacioAcell