Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ANIVERSARI AMB CELEBRACIÓ

Sopar del soci el dia dels 102 anys del club

AniversariCom cada 5 de juny, l'Europa està d'aniversari. Enguany l'entitat gracienca celebra el seu 102 aniversari i ho fa coincidir amb la primera edició del "Sopar del soci", petita gala que servirà anualment per reconèixer la fidelitat d'aquells socis i que hagin complert 25 i 50 anys de militància. Europa TV recorda avui els orígens fundacionals amb un vídeo "centenari".

Una colla de joves i engrescats futbolistes van decidir fusionar dues penyes esportives un 5 de juny de 1907. Per estalviar-se l'elevat cost de registre d'una nova entitat, van pagar les deutes d'un club recent desaparegut, el FC Europa. Sota la denominació de "Club Deportivo Europa", va nèixer l'entitat que, fins ara, ha donat les màximes alegries futbolístiques a la Vila de Gràcia.

Aquesta nit, el club reconeixerà la fidelitat de socis que hagin complert 25 i 50 anys de continuada militància social a l'entitat en una petita gala-sopar al centre ACIDH. Per la seva banda, Europa TV ha preparat un petit resum d'un minut i mig de com es va fundar ara fa 102 anys la nostra entitat. Les imatges pertanyen a una selecció dels primers minuts de metratge del documental del Centenari del cineasta Carles Balagué.

 

Video Els orígens a Europa TV  

 

 


acidH TEB FederacioAcell