Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VÍCTOR ARGUDO ÉS EL DOBLE OFICIAL DE CESC FÀBREGAS

Ha protagonitzat molts anuncis fent de Cesc

CescSi fa uns dies vam comentar que en Marc Rodríguez, de l'Aleví B, era el doble de Messi quan era petit  en un anunci televisiu, en Víctor Argudo, jugador format també a la pedrera gracienca i actualment defensa del Primer Equip, fa mesos que és el doble oficial del futbolista Cesc Fàbregas. Sens dubte l'Europa és pedrera de futbolistes i també de dobles de cracks per anuncis.

La revista poliesportiva Esforç (una de les més professionals i visuals del panorama) dedicava sis pàgines a Víctor Argudo el passat mes d'abril. El lateral escapulat explicava les seves vivències esportives i també les experiències en publicitat com a doble oficial de Cesc Fàbregas en tot tipus d'anunci. No obstant, Argudo admet que "confondre'm amb ell no m'han confós mai. Si que m'han dit que m'assemblo força, tot i que jo sóc dels que pensa que no, que no ens assemblem".

Segons Argudo "En Cesc és una persona molt normal i corrent. L'he conegut als rodatges i pots parlar-hi com ho estem fent tu i jo ara. Vam riure i vam parlar de moltes coses. És un noi molt humil". La principal diferència entre en Víctor i en Cesc és "que jo jugo de lateral o defensa esquerrà, ell és un jugador creatiu i jo sóc més contundent, un jugador que juga fort", comenta el futbolista escapulat entre les diverses preguntes i declaracions que va fer als periodistes de la revista Esforç.

Estudiant d'economia, les aspiracions d'Argudo passen per "acabar els estudis. Al futbol d'avui dia, amb nens de 17 anys debutant a Primera, jo amb 21 ja se que no arribaré molt més lluny d'on estic ara. De moment vull acabar els estudis. Em moc pel món de la publicitat per treure'm uns diners i fer-me un lloc. Més endavant, qui sap què passarà". A les imatges inferiors podeu veure en primer i darrer terme quatre de les pàgines de la revista Esforç. Al mig, en Víctor amb en Cesc i una imatge d'Argudo fent de doble del jugador de l'Arsenal amb la selecció espanyola.

 
 

ELS DOS "CESC" EN IMATGES

Cesc
Amb aquestes dues imatges obre reportatge la revista Esforç
sobre la vida esportiva i l'aspecte publicitari de Víctor Argudo

Cesc
Els dos 'Cesc', el real i el doble, després d'un rodatge de Pepsi

Cesc
A mitja distància i vestit com el crack de l'Arsenal, la semblança
entre en Víctor i Cesc Fàbregas és total

Cesc
Una de les pàgines centrals del reportatge de la revista Esforç


acidH TEB FederacioAcell