Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DE BODE: "CREIXEREM PERÒ AMB ELS PEUS TOCANT A TERRA"

Entrevista al president 'in pectore' del club

El ClubEscollit però encara no proclamat, Guillaume De Bode repetirà mandat al capdavant de l'Europa i, amb la nova llei de l'esport damunt la taula, els seus dos mandats sumaran deu anys (2007-2017). La pàgina web oficial del club ofereix les primeres idees de futur de la propera junta que serà oficialitzada  demà divendres dia 4 de febrer.

La candidatura de De Bode és l'única proposada dins el plaç electoral de presentació d'aspirants a president i junta directiva de l'entitat. Després del tràmit de la revisió de la documentació aportada, l'actual president repetirà en un segon mandat i ha apuntat les línies mestres generals del seu nou projecte.

Com es perfila la futura Junta Directiva?

Farem pocs canvis perquè ja estem en el bon camí. Serem un grup petit. No crec que la bona feina es faci amb un número elevat de persones, sinó amb la capacitat d'aquestes per treballar. La nova línia de treball iniciada fa dos anys està donant fruits al Primer Equip i al Futbol Base i només procurarem millorar-ho tot plegat encara més, però sense tocar les estructures.

A nivell de membres de junta, el perfil empresarial ha crescut.

Això no té res a veure. He triat un perfil de persones, idees i projectes. Si alguns són empresaris en el seu àmbit privat és secundari. No generarem un model empresarial de treballar, però si que aportarem les idees de tots plegats per intentar fer més gran l'entitat. Creixerem però amb els peus tocant a terra.

Un dels noms de la seva llista destaca per sobre de tots: Joan Josep Isern. Fa un temps vostè va ser el seu vicepresident. Ara el rol canviarà.

Amb Isern no hi ha jerarquies. És una qüestió de complicitat i afinitat. No som ni president ni vicepresident ni expresident. Som De Bode i Isern, simplement.

Recuperarà alguna persona de la junta en funcions, al marge de la seva llista presentada?

Arturo Ramírez seguirà amb nosaltres sens dubte i com ara, de vicepresident. Ell és el pilar del bon funcionament del club els darrers dos anys.

El soci bàsicament es preguntarà sobre el Primer Equip. Quin futur li espera?

Valorarem els objectius en funció de les possibilitats. Dins aquestes possibilitats buscarem la màxima exigència possible, a nosaltres mateixos els primers. No funcionarem a base de talonari, sinó valorant les persones i el compromís. No obstant, està clar que tota capacitat econòmica condicionarà el marge de moviment. Treballarem per reforçar aquest aspecte.

I la famosa paraula "Segona B", està damunt la taula?

És una il·lusió a la vegada que un repte difícil. Primer mirarem de fer un creixement ordenat i després ens mourem segons la voluntat del nostre soci i de les possibilitats reals. No amago, però, que hauria de ser un objectiu de tots a no gaire llarg termini. Si a molt curt termini ens ho trobem sorprenentment, també ho afrontarem.

 

acidH TEB FederacioAcell