Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

"VOLEM INCORPORAR EL MÀXIM DE BASE POSSIBLE AL PRIMER EQUIP"

El president, entrevistat per Europa Ràdio

De BodeGuillaume de Bode, president de l'Europa, va ser entrevistat als estudis de Ràdio Gràcia al primer programa de "Sempre Endavant", produït per Europa Ràdio. El president va fer autocrítica de la classificació del Primer Equip i va explicar els projectes en desenvolupament i de futur. Va desvetllar la presentació, al juny, del gegant de Gràcia de l'Europa.

 Guillaume de Bode va ser escollit president del Club Esportiu Europa el 4 de febrer de 2007, en ple inici del Centenari de l’entitat. Va guanyar per 249 vots a 125 a José González, proclamant-se oficialment president 11 dies més tard, el 15 de febrer. D’orígen holandés (nascut a Maastricht) la seva és la 29a presidència des que Rodolf Collell, primer president de l’Europa, iniciés el llarg camí d’aquest club al 1907.

Entrevista a Guillaume de Bode al "Sempre Endavant"

Porta vostè dos anys justos de mandat des que va ser escollit. Com valora aquesta primera meitat de presidència?

Crec que estem en un bon camí de modernitzar el club i portar a terme molts projectes, com aquest d’aquí (ràdio). M’agradaria que la gent tingués un somriure per venir a l’Europa com una gran família. Per això el nostre projecte crec que pot fer veure’n els resultats en els propers dos anys. Tenim pendent, però, la comunicació cap als socis que no utilitzen la web. La iniciativa de la ràdio és un tema per millorar aquesta comunicació.

Vostè va estar quatre anys de vicepresident de Joan Josep Isern. Què el va motivar a voler-se presentar a president?

Primer perquè dins la junta directiva em van demanar per presentar-me com a candidat a la presidència. Per mi és un honor presidir aquest magnífic club. Davant els temes que teniem pendents de portar a terme vaig agafar aquesta iniciativa.

De Bode

Del seu mandat, ens pot comentar un fet que a vostè li faci estar molt orgullós i ens pot admetre també un error?

Començant per l’error, pot ser el fet d’haver depositat la confiança en certes persones i col•laboradors de qui t’emportes una decepció. Tot i això vull sempre destacar la part positiva, com és haver conegut molts socis magnífics amb un sentit de col•laboració permanent. La gran alegria que puc tenir és haver conegut a gent amb qui compartir hores i veure com estan donant pel club una part del seu temps.

Al mes d’agost, el tècnic, José Ángel Valero i vostè van marcar com a repte el PlayOff. El fet d’estar ara a la zona mitja és un fracàs?

Fracàs no ho vull dir. Ho tenim complicat per arribar al quart lloc, que era la nostra il•lusió al mes d’agost. És així, ho reconec. També vaig dir que, com a mínim, hem d’estar entre els set primers. Hem fet un gran esforç humà i econòmic però estem per sota de les espectatives que la plantilla havia generat per nom.

De Bode

Si els resultats esportius no motiven, potser ho fa el llibre del Centenari. Com està actualment el projecte president?

Està acabat. En el sentit d’estar preparat per entrar a màquines. En les properes setmanes l’impresor farà entrar el llibre a màquines per imprimir-lo.

Quina és ara la seva prioritat com a president?

Tot dependrà dels resultats dels propers mesos, però ara ja estem planificant el futur. També del futbol base. Tenim un futur molt esperançador perquè estan pujant de la base jugadors amb molta qualitat futbolística i humana. Volem incorporar una gran part de jugadors al primer equip. Aquest ha de ser el futur. Fora de l’apartat futbolístic, volem millorar encara més les bones relacions amb el districte, la vila de Gràcia, associacions i altres clubs per a que vinguin a veure el primer equip. A final de temporada volem fer una gran festa del futbol base on, segurament, presentarem el gegant de Gràcia de l’Europa. També volem fer un local social. Estem parlant amb els nostres patrocinadors principals per veure si podem fer aquest punt de trobada pels socis i no socis.

acidH TEB FederacioAcell