Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TOTES LES TEMPORADES DE LA HISTÒRIA A L'ABAST

Consultables 100 temporades de futbol

Consulta

Enguany se celebren 100 anys de la participació de l'Europa en lligues federades. Si bé el club es va fundar al 1907, no va ser fins al 1909 que va prendre part d'una competició regular.  Per celebrar-ho, ceeuropa.cat ofereix les dades de les 100 temporades de la història, ja sigui any a any o la seva distribució per divisions i categories.

Dins l'apartat "Història" de la web oficial de club, estrenem una secció anomenada "Dades Lliga a Lliga". En aquesta pàgina els europeistes i usuaris del portal web poden consultar les 100 temporades d'història competitiva del club. Es pot consultar una temporada determinada (per exemple la 64/65) i saber-ne el nom exacte de la divisió on militiva, la classificació final i si l'equip va pujar o baixar de categoria. En el cas de la 64/65, veurem que l'equip va acabar 13è a Segona Divisió.

També es pot consultar l'historial europeista per divisions. Si agafem com a referència la pròpia Segona Divisió, veurem que l'Europa ha militat en aquesta categoria 5 temporades: de la 63/64 a la 67/68. Aquesta eina busca ser un element molt directe, senzill, pràctic i concentrat de la militància escapulada als diferents campionats federats de lliga de la seva llarga trajectòria. Per veure aquest apartat podeu anar al seu menú corresponent o fer 'clic' a l'enllaç inferior:

 Article 100 anys, lliga a lliga

acidH TEB FederacioAcell