Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS 55 ESCOLLITS

Jugadors que han jugat més de 100 partits

Història

Des dels anys 50, més de 900 futbolistes han vestit la samarreta escapulada. D'aquests, tan sols 55 han superat la xifra dels 100 partits disputats amb el Primer Equip gracienc. El darrer en superar aquesta barrera és Àlex Delmàs. Els que més l'han vestit, Ventura i Capella. Juntament amb Rovira, són els únics que superen els 300. Unes xifres difícils d'igualar.

Avui en dia és molt complicat que un jugador estigui més de 3 temporades en un mateix equip. A Tercera, aquesta dificultat encara es fa més evident. Pocs són els casos de fidelitat a uns colors i pocs els condicionats que fan que un jugador pugui tenir l'equilibri perfecte per no ser fitxat per un equip superior ni tampoc baixar el nivell per no rendir a la categoria de torn. Des dels anys 50, un cop recuperada l'estabilitat esportiva del club després d'anys de foscor, només 55 futbolistes han superat els 100 partits amb l'escapulada.

Molts d'aquests noms evoquen records als europeistes de tota la vida i alguns d'ells també als més recents. Mites com Ventura Gómez (383 partits) o Carles Capella (363 partits) són de sobres coneguts pel soci. Molts dels futbolistes que han superat els 100 han sortit de la pedrera. Noms com Amorós, Fernando, Ivi, Gallardo, Aleix Vall o Marc Pérez són cares conegudes del passat més recent. També han superat aquesta xifra jugadors amb títols al seu palmarès escapulat, sobretot Copes de Catalunya, com són Serafín, Colomé, Carvajal, Surrallés, Óscar, Francisco, Lluís Antúnez, Raúl Verdú, Aguilera, Badia o Gandoy, entre d'altres. A continuació us oferim la llista dels 55 jugadors que han vestit almenys 100 vegades la samarreta del nostre club. Al costat del nom hi figuren les temporades militades, el nombre en total, els partits jugats i els gols marcats.

 
 
ELS 55 ESCAPULATS DE MÉS DE 100 PARTITS

Història

* Delmàs figura en groc perquè les seves xifres poden ser ampliades encara en actiu al club

 

Font: Agustí Tenllado

acidH TEB FederacioAcell