Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA TINDRÀ UNA APLICACIÓ VIRTUAL DE DADES HISTÒRIQUES

El dia 10 de desembre, la presentació

HistoriaEl llibre del Centenari de l'Europa, escrit per Ramon Vergés, suposa una obra impagable d'informació històrica de l'entitat, aportant explicació narrativa de les temporades i acompanyada de dades. Ara aquestes dades, xifres, resultats, gols, etc. tindran un nou impuls digital en forma de CD multimèdia. Una nova eina de consulta europesta que se suma a les ja existents.

José Manuel Muñoz, un europeista d'arrel i actualment resident a Navarra des de fa temps, porta anys i anys recopilant tot tipus d'informació del club en una aplicació multimèdia que, finalment, veurà la llum per a tots els socis i aficionats del club. En un petit CD, l'usuari disposarà d'una aplicació consultable i que, mitjançant la navegació per diferents icones de menú, permetrà consultar dades històriques, dades generals del club, xifres, estadístiques, classificacions, partits jugats pels futbolistes del club des de 1950 cap als nostres dies, títols aconseguits, etc.

El divendres dia 10 de desembre, a la sala de premsa del club, socis, penyistes i mitjans de comunicació estan convidats a l'acte de presentació d'aquesta nova aplicació que complementa la informació història del llibre del Centenari i també les dades virtuals que recull ceeuropa.cat ja sigui en xifres estàtiques o articles d'història. Durant els propers dies anirem donant més detalls del que se'ns dubte és una eina històrica per l'entitat i que no és habitual en clubs no professionals. Tot un luxe!

acidH TEB FederacioAcell