Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RODA DE PREMSA PER PRESENTAR EL CD HISTÒRIC DEL CLUB

El divendres dia 10 a les 19:30 hores

HistoriaEl proper divendres a la tarda, a la sala de premsa del club, l'Europa presentarà un objecte històric que pocs clubs del futbol amateur tenen a disposició. El CD Multimèdia amb les xifres, estadístiques i història del club veurà la llum aquest dia i estarà, des d'aquell moment, a la venda La roda de premsa és oberta a mitjans, socis i penyistes.

José Manuel Muñoz, autor de l'obra, presentarà el seu CD acompanyat  del president, Guillaume de Bode, Agustí Tenllado, directiu responsable de l'arxiu històric del club i Àngel Garreta, cap de premsa de l'entitat. Tots tres donaran detalls de l'obra recopilatòria d'estadístiques, xifres, resultats, classificacions i dades i, a la vegada, faran una petita projecció als presents per descobrir característiques de l'aplicació.

L'Europa serà un dels primers clubs amateurs a tot l'estat que disposarà d'una aplicació d'aquestes característiques. El CD aportarà informació en paral·lel al llibre del Centenari del club, però en un format digital i automatitzat. Aquest CD, que apareix en la seva versió 1.0 no es quedarà aquí, sinó que amb cada temporada finalitzada apareixerà una nova versió amb les dades actualitzades i més novetats afegides respecte les versions anteriors.

acidH TEB FederacioAcell