Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TOTS ELS LOGOTIPS DEL CENTENARI QUE MAI VAN SER-HO

Projectes descartats pels 100 anys del club

HistoriaEl pas del temps permet, amb perspectiva, parlar de diferents aspectes de la vida de les entitats. La pàgina web oficial de l'Europa ha decidit, passats cinc anys, rescatar els projectes descartats per ser escollits com a logo del Centenari durant els actes de celebració del club d'ara fa quatre anys. Dos dels tres projectes són el bressol del logo oficial.

La comissió de socis i directius que van escollir el segell oficial del Centenari de l'Europa i el logotip oficial commemoratius de les festes del club (durant les temporades 2006/2007 i 2007/2008) van rebre sobre la taula tres propostes més al marge del ja conegut logo guanyador. El cap de premsa del club, Àngel Garreta, va ser el guanyador del logo representatiu. No obstant, Garreta va presentar dos logos més, embrions del definitiu. Al marge, hi va haver una quarta proposta.

Anys més tard, els socis i aficionats de l'Europa poden observar en aquest article i en miniatura, els logotips que, per ser descartats, mai van veure la llum.

 

Historia

Historia

Historia
Els logotips que es van descartar:
Els dos primers, embrions de l'oficial

 

 

acidH TEB FederacioAcell