Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LES LLIGUES, ANY A ANY

Tots els campionats de lliga de la història

El ClubEl Primer Equip de l'Europa complirà la temporada vinent la seva temporada número 49 a Tercera. Aquesta xifra i d'altres relacionades amb els campionats regulars de lliga es poden consultar a la secció 'Dades Lliga a Lliga' del menú d'història de la web oficial del club. Una informació detallada per temporades i que permet repassar les evolucions del club en un únic 'clic'.

Quantes temporades ha militat l'Europa a Primera? Quines? Quantes a Segona B? Quines en concret va jugar a Preferent i ... com va quedar classificat? Va pujar? Va baixar?. Totes aqueste preguntes tenen resposta en una secció concreta de ceeuropa.cat. Any a any, cada lliga oficial, professional o amateur, on va disputar competició el Primer Equip al llarg de la història, queda recollida amb l'any en qüestió, denominació de la lliga on militava l'equip, classificació final i si aquesta classificació va comportar ascens o descens.

Així mateix, totes les temporades queden agrupades per divisió. Cada una de les lligues que ha disputat el club s'enumeren i, dins seu, es detalle en en concret les temporades en qüestió. Una completa informació, reduïda a format web, que permet de forma pràctica i directa consultar les evolucions, temporada a temporada, de l'equip més important del club. Es pot accedir directament al contingut fent clic AQUÍ .

acidH TEB FederacioAcell